If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моля колегите ,които са запознати да ми подскажат. Искам да си сложа по- високи гуми, поради феноменалните ни пътища. Искам да мина от 195/50/15 към 185/65/15.
Проблем ще имам ли?
Мерси и поздрави!
Резултат: отзад стават , но като се понатовари опират. Отпред не ги сложих, тъй като предположих, че и там ще е подобно нещо. Разни гумаджии ми казаха ,че със сигурност няма да станат... та така...
Аз съм с този размер от миналата пролет и нямам проблем отзад обикновенно возя 140кг.,и при големи неравности пожулва,но отпред всичко е о.к.,отзад возя тъста с двете деца
Колега аз съм с такъв размер от една година от като я взех и зимни имам такъв размер и летни. Единствено преди месец ми се наложи да пътуваме четири човека около 800 км. и за такова разстояние три , четири пъти на много големи неравности леко пристъргаха задните гуми , но като я купих беше с едни много нископрофилни и беше трудно да се кара. На втория ден изкъртих предния спойлер на едно малко бордюрче. Като сложих 185/65/15 направо се родих. Така че ако ти е здраво окачването и не е някакво "специално супер спортно" , слагай смело. Е и зависи какъв товар возиш , ако я натовариш с 500-600 кила мамули "жа упре"
Comment